shq eng srb

Pyetjet më të shpeshta

Keni ndonjë pyetje? Shih nëse mund ta gjeni përgjigjen në listën më poshtë

Si të regjistrohem në aplikacionin mobil “eKesco”?

Aplikacioni mobil eKesco mund të shkarkohet në:

Në Android (PlayStore), iPhone(AppStore), duke kërkuar eKesco.

Pas shkarkimit, regjistrohuni duke plotësuar të dhënat tuaja: Shifrën e konsumatorit, emrin dhe mbiemrin, numrin e telefonit dhe e-mailin tuaj.

Konsumatori në një llogari mund të regjistrojë më shumë se një njehsor. Për informata më të hollësishme mbi regjistrimin dhe përdorimin e aplikacionit mobil eKesco, mund të shkarkoni manualin udhëzues për përdorim të eKesco-s.

 

Pse nuk mund të kyçem në aplikacionin eKesco ?

Në rastet kur ju keni veçse llogari të krijuar në eKesco, por keni harruar fjalëkalimim, keni shënuar gabim numrin e telefonit, apo për arsye tjera ju nuk mund të kyçeni në aplikacion, ju lutem dërgoni email në: info@kesco-energy.com, duke sqaruar saktë çështjen për të cilën nuk mund të kyçeni.

Po ashtu, agjentët tanë nga Qendra e Thirrjeve ( 0800 791 00 ) mund t’ju ndihmojnë në rast se hasni në probleme të tilla. Në cilën do mënyrë që na kontaktoni, ne do të bëjmë më të mirën që të zgjidhim çështjen tuaj sa më parë që të jetë e mundur.

Shkarko aplikacionin eKesco