alert-icon

KESCO përdor Cookie Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.

shq eng

Numri i fundit i "ENERGY"

solo-magazine

Numri i fundit i "ENERGY"

Shfletoni numrin më të fundit të magazinës 'ENERGY' për të lexuar rreth ngjarjeve kryesore, intervista me punonjësit e kompanisë, investime në rrjetin distributiv, pikëpamje profesionale e personale, si dhe dhe informata të llojllojshme për shumë projekte e tema që kanë të bëjnë me kompaninë.

gradient

Magazinat tjera

 • Të gjitha
 • Janar
 • Shkurt
 • Mars
 • Prill
 • Maj
 • Qershor
 • Korrik
 • Gusht
 • Shtator
 • Tetor
 • Nëntor
 • Dhjetor
 • Të gjitha
 • 2021
 • 2022
 • 2023
 • 2024

Shkarko aplikacionin eKesco