alert-icon

KESCO përdor Cookie Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.

shq eng srb

Ligjet në fuqi

Tërë procesi i punës në KESCO sh.a. zhvillohet duke u bazuar në legjislacionin në fuqi. Të gjithë konsumatorët e regjistruar dhe ata të cilët kërkojnë të bëhen konsumatorë të rregullt të KESCO sh.a., mund të shërbehen me ligjet që janë në fuqi, në bazë të të cilave shqyrtohet dhe vendoset për kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve.

Not found image

Kërkimi nuk u gjet!

Shkarko aplikacionin eKesco falas