Lajme & Ngjarje

Njoftim

03-06-2019

KESCO ju njofton...

Lexo më shume

Njoftim

08-05-2019

KESCO ju njofton...

Lexo më shume

Njoftim

30-04-2019

KESCO ju njofton...

Lexo më shume

Njoftim

25-04-2019

KESCO ju njofton ...

Lexo më shume

Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
` `