alert-icon

KESCO përdor Cookie Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.

shq eng srb

Na kontaktoni

KESCO ka në dispozicion kanale të shumta të komunikimit për konsumatorët. Për çdo informatë apo kërkesë rreth shërbimeve tona, ju mund të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë ose të na shkruani nëpërmjet email adresës:

gradient

Për raste emergjente thirr #1999

Për trajtim të shpejtë dhe efikas të rasteve emergjente – KESCO ka në dispozicion linjën emergjente 1999.

 

#1999

Por a e dini në cilat raste duhet të kontaktoni linjën emergjente?

Kjo linjë është e dedikuar vetëm për qëllime emergjente (si zjarri, aksidentet, etj.) dhe konsumatorët janë të obliguar ta përdorin këtë linjë vetëm për të raportuar çështjet që kanë të bëjnë me rrezikim të jetëve dhe kërkojnë ndërhyrje të menjëhershme nga ekipet emergjente. Thirrjet jo-emergjente nuk do të procesohen nga kjo linjë dhe konsumatorët do të ridrejtohen në Qendrën e Thirrjes në numrin: 

Prandaj ne i lusim konsumatorët tanë që të respektojnë këtë procedurë të rëndësishme, në mënyrë që linja emergjente të jetë e lirë vazhdimisht për telefonuesit emergjentë.

Linjë direkte për komunikim me biznese

Prioritet i KESCO-s është që të ofrojë shërbime kualitative dhe të qëndrueshme të energjisë elektrike për të gjithë konsumatorët në Republikën e Kosovës, posaçërisht për bizneset. 

Duke marrë parasysh rolin e rëndësishëm të bizneseve në zhvillimin ekonomik të shtetit, KESCO përkushtohet që t’i trajtojë bizneset me prioritet të lartë duke ju ofruar shërbimet më kualitative dhe më të qëndrueshme të energjisë elektrike. 

Ne këtë aspekt, me qëllim të identifikimit dhe trajtimit të ankesave dhe kërkesave të bizneseve, reagimit të menjëhershëm dhe eliminimit të problemeve në rrjet, KESCO ka krijuar linjë të veçantë të komunikimit për biznese, si:

  • Pasi që të keni dërguar kërkesën ose ankesën tuaj në email adresës më lart, ajo do të trajtohet nga ekipi ynë me prioritetin më të lartë dhe ju do të merrni përgjigje lidhur me zgjidhjen që ne ju kemi ofruar.

Raporto keqpërdorimin

Keqpërdorimi i energjisë elektrike dënohet me ligjet e Kosovës. Ato dëmtojnë shtetin dhe konsumatorët e përgjegjshëm.

Raporto keqpërdorimin përmes Qendrës së Thirrjes në numrin pa pagesë, përmes email-it, rrjeteve sociale ose denonconi atë fizikisht në zyrat tona. Raportimi juaj do të mbetet konfidencial.

Bëhu pjesa më e mirë e shoqërisë kosovare, raporto të keqen!

Orari i punës:

Arkat qendrore

E HËNË - E PREMTE

7:30 - 18:00

Arkat qendrore

E SHTUNË

09:00 - 16:30

Arkat tjera

E HËNË - E PREMTE

9:00 - 16:30

Arkat tjera

E SHTUNË

09:00 - 15:00

Pagesat e energjisë elektrike, mund t'i bëni në pikat më të afërta të KESCO-s, adresat e të cilave mund t'i gjeni në hartën më poshtë.