alert-icon

KESCO upotrebljava 'Cookie Policy' kako bi vam pružili bolje iskustvo pregledanja. Koristeći naše web-stranice, prihvaćate naše ‘cookies' politike.

shq eng srb

Novi potrošači

Svaki građanin Republike Kosovo ima pravo na snabdevanje električnom energijom od strane KESCO-a.

KESCO pruža inovativne usluge, uvek izbliza prateći zahteve naših potrošača, bilo koji da su, kućni ili komercijalni potrošači.

Da biste se detaljno informisali o postupcima kako da postanete novi potrošač ili o načinima prijavljivanja za priključak, kao i o opštim načelima i uslovima priključivanja na distributivnu i prenosnu mrežu, treba da se obratite: 

Sva prijavljena lica, bilo kućni ili komercijalni potrošači, nakon ispunjenja tehničkih uslova za priključivanje na mrežu (sporazum o priključivanju), koji treba da odobri KEDS, prate sledeće korake:

  • Sporazum o priključivanju na mrežu, koji je odobrio KEDS, treba predati na našim šalterima, dakle u KESCO-u (kliknite ovde za lokaciju šaltera), pošto je KESCO odgovoran za otvaranje računa potrošača.
  • Potpisuje se ugovor o snabdevanju električnom energijom između potrošača i KESCO-a.

Nakon što ste potpisali ugovor o snabdevanju, postajete redovan potrošač u KESCO-u.

Za više informacija, potencijalni i novi potrošači mogu kontaktirati kompaniju preko naših kanala komunikacije i online usluga koje su vam na raspolaganju.

Možete nam pisati na službeni e-mail: info@kesco-ebergy.com, na društvenim mrežama, obratite nam se u Centru za pozive (Call centar) ili posetite najbliže kancelarije Brige o potrošačima.

Da dobijete više informacija o funkcionisanju kompanije, tarifama, obračunavanju i ostalim bitnim informacijama, možete se registrovati ili napraviti vaš nalog u KESCO-u koji je internet verzija naloga mobilne aplikacije eKesco.

Kućni potrošači

Da postanete naš kućni potrošač i da dobijate naše usluge, na samom početku treba da se prijavite za priključivanje ma distributivnu mrežu, tačnije u KEDS. Sve korake prijavljivanja i daljeg procesiranja naći ćete na internet stranici KEDS-a.

Opširnije

Komercijalni potrošači

Da postanete komercijalni potrošač u KESCO-u i da dobijate naše usluge, prvo treba da se prijavite za priključivanje na distributivnu mrežu, tačnije u KEDS. Načine i korake prijavljivanja za komercijalne potrošače možete pronaći na internet stranici KEDS-a.

Opširnije

Preuzmite aplikaciju eKesco