alert-icon

KESCO upotrebljava 'Cookie Policy' kako bi vam pružili bolje iskustvo pregledanja. Koristeći naše web-stranice, prihvaćate naše ‘cookies' politike.

shq eng srb
gradient

Profil

KESCO – Kosovska kompanija za snabdevanje električnom energijom osnovana u januaru 2015. godine od strane konzorcijuma Limak- Çalik je kompanija koja ima epitet javnog snabdevača električnom energijom u Republici Kosovo.

 

Kompanija ima oko 600 hiljada potrošača, a preko 200 radnika je posvećeno da pružaju najbolje, sigurne i dostupne usluge svima.

Kao inovativna kompanija i u koraku sa vremenom, mi adaptiramo usluge u vezi sa zahtevom. Rasprostranjene u celoj zemlji, naše usluge su lako dostupne svim potrošačima bez razlike. KESCO broji ukupno 38 kasa koje služe za plaćanje i ostale usluge. Kompanija pruža i elektronske usluge plaćanja i detaljnog informisanja o snabdevanju potrošača preko mobilne aplikacije e-Kesco. Kompanija ima sporazum o plaćanju električne energije sa kosovskim bankama i kompanijama za transfer novca, preko kojih je potrošačima omogućen lakši pristup uslugama. KESCO ima i Centar za pozive (Call centar) koji je opremljen modernom tehnologijom i koji je na raspolaganju 24/7.

Pored primarnog cilja, a to je stabilno snabdevanje električnom energijom, kompanija za cilj ima razvoj i podršku društvu, jačanjem uloge žene u društvu, na radnom mestu i postavljajući je na ključne pozicije na kojima se donose odluke. Danas sa ponosom ističemo jednaku ulogu koju imaju žene na radnom mestu. I dok su 50% našeg osoblja žene, 90% žena je na rukovodećim pozicijama u kompaniji. To nas čini kompanijom liderom u zemlji za tretiranje rodne ravnopravnosti.

Iako danas pružamo najbolje usluge, mi mislimo o sutrašnjici i o budućnosti. Razvoj za nas je svakodnevica. Potrošač je prioritet. Usluge se razvijaju kada je prioritet motiv za razvoj. S toga, sigurni, nastavljamo našu misiju, kao što smo obećali.

Banner image

Misija

Mi pružamo kvalitenu energiju za svakog potrošača, sa najnižom mogućom cenom I najvećom posvećenošću.

Strategjia

Naša je obaveza da služimo svim našim potrošačima predano, etično I sa poštovanjem svakog dana u nedelji.

Naše vrednosti

Da osnažujemo ulogu kosovskih žena u energetici, I da svakodnevno dajemo doprinos u razvoju društva.

Vizija

Naša vizija je da pružimo najprofesionalnije usluge, kroz najsavremenije metode, prateći tehnološke trendove.

Preuzmite aplikaciju eKesco