alert-icon

KESCO upotrebljava 'Cookie Policy' kako bi vam pružili bolje iskustvo pregledanja. Koristeći naše web-stranice, prihvaćate naše ‘cookies' politike.

shq eng srb

Kontakt

Kontakt KESCO je na raspolaganju potrošačima 24/7 svuda na Kosovu! KESCO za potrošače ima na raspolaganju mnogobrojne komunikacione kanale. Za svaku informaciju u vezi sa našim uslugama, kontaktirajte besplatan broj telefonam ili nam pišite na:

gradient

Za hitne slučajeve pozovi #1999

Za brzo i efikasno tretiranje hitnih slučajeva, KESCO na raspolaganju ima hitnu liniju 1999.

#1999

Ali, da li znate u kojim slučajevima treba da kontaktirate hitnu liniju?

Ova linija je posvećena samo za hitne slučajeve (kao što je požar, nesreća i dr.) i potrošači su obavezni da koriste ovu liniju samo da prijave pitanja koja imaju veze sa opasnošću po život i da traže momentalnu intervenciju od timova za hitne slučajeve. Pozivi koji nisu hitni, neće biti procesirani od strane ove linije i potrošači će biti preusmereni na Centar poziva (Call centar) na broj telefona.  

Dakle, molimo naše potrošače da poštuju ove bitne postupke kako bi hitna linija bila konstantno slobodna ta hitne pozive.

Preuzmi aplikaciju eKesco i dobijaj obaveštenja o radovima na mreži: Za planiranje vaših dana, dobijajte BESPLATNE informacije preko vašeg telefona. Preuzmite aplikaciju eKesco i budite pravovremeno obavešteni o mogućim radovima na vašoj lokaciji.

Direktna linija za komunikaciju sa kompanijama

KESCO-ov prioritet je da pruža kvalitetne i održive usluge električne energije svim potrošačima u Republici Kosovo, posebno kompanijama.

Imajući u vidu bitnu ulogu kompanija za ekonomski razvoj države, KESCO je posvećen tome da tretira kompanije s visokim prioritetom, pružajući kvalitetne i neprekidne usluge električnom energijom. U tom smislu, s ciljem identifikovanja i tretiranja žalbi kompanija, reagovanja i eliminisanja problema na mreži s visokim prioritetom, KESCO je stvorio posebne linije za komuniciranje sa kompanijama, kao što su:

Prijavi zloupotrebu

Zloupotreba električne energije kažnjiva je prema kosovskim zakonima. Ona oštećuje državu i odgovorne potrošače. Prijavi zloupotrebu preko Centra za pozive (Call centra) na besplatan broj, utem e-maila, društvenih mreža, a možete ih prijaviti i fizički u našim kancelarijama. Vaša prijava će ostati poverljiva.

Postani najbolji deo kosovskog društva, prijavi ono što je loše!

Working hours:

Central cash offices

MONDAY - FRIDAY

7:30 - 18:00

Central cash offices

SATURDAY

09:00 - 16:30

Other cash offices

MONDAY - FRIDAY

9:00 - 16:30

Other cash offices

SATURDAY

09:00 - 15:00

 

Electricity payments can be done at the nearest KESCO cash offices, the addresses of which can be found on the map below.

Preuzmite aplikaciju eKesco