alert-icon

KESCO përdor Cookie Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.

shq eng srb
Linku u kopjua

Shkarkoni aplikacionin eKesco

Aplikacioni eKesco ofron të dhëna për faturën, krahasimet e shpenzimeve të energjisë ndër muaj, për oraret e ndërprerjeve të energjisë elektrike për shkak të punimeve në rrjet dhe shumë informata të tjera të nevojshme për konsumatorë

Manual për përdorimin e aplikacionit eKesco
Phone

Konsumatorët e rinj

Lexo më shumë

Konsumatorët ekzistues

Lexo më shumë