Përgjegjësia shoqërore
Fillon zyrtarisht edicioni i dytë i Akademisë së KEDS
07-11-2014
Këtë fundjavë, 50 pjesëmarrësit e përzgjedhur do të fillojnë zyrtarisht programin e edicionit të dytë të Akademisë së KEDS, fituese e 4 çmimeve prestigjioze ndërkombëtare në fushën e përgjegjësisë shoqërore. Studentët e përzgjedhur janë më të suksesshmit në mesin e qindra aplikantëve.
Lexo më shume

Akademia e KEDS pranon katër Çmimet Stevie në Paris
11-10-2014
Zyrtarët e KEDS dhe bashkëpunëtorët kanë pranuar katër Çmimet Stevie në ceremoninë zyrtare të organizuar në Paris, Francë.
Lexo më shume

Akademia e KEDS prek modernitetin në Turqi
25-09-2014
Studentët më të dalluar të Akademisë së KEDS-it kanë parë për së afërmi teknologjinë më bashkëkohore të distribuimit të energjisë elektrike dhe metodat më efikase të menaxhimit të kompanive të kësaj natyre në Turqi. Gjatë qëndrimit të tyre njëjavor në Stamboll, Bursa dhe Samsun, 10 pjesëtarët e Akad
Lexo më shume

Diplomuan pjesëmarrësit e gjeneratës së parë të Akademisë së KEDS
25-06-2014
Më 25 qershor 2014, në ceremoninë zyrtare të organizuar nga Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike, në hotelin Emerald në Prishtinë diplomuan 50 pjesëmarrësit e gjeneratës së parë të Akademisë së KEDS në Prishtinë.
Lexo më shume

Kosova- Turqia, një miqësore e paharrueshme
23-05-2014
E mërkura e 21 majit ishte ditë e veçantë jo vetëm për Mitrovicën, por për tërë Kosovën. Në vendin tonë kishte zbarkuar të luante ndeshjen miqësore të futbollit një nga kombëtaret më prestigjioze të botës, ajo e Turqisë.
Lexo më shume

KEDS Akademi mban ligjëratat e para
05-02-2014
Profesorët nga Universiteti Bogaziçi në Turqi gjatë vikendit (më 1 dhe 2 shkurt) mbajtën ligjëratat e para për studentët pjesëmarrës në Akademinë e KEDS në Prishtinë. Njëzet studentë nga Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Universiteti Publik i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe tridhjetë nxënës të sh
Lexo më shume

KEDS themelon KEDS Akademinë
03-02-2014
KEDS Akademia është iniciativë e KEDS për zgjidhje efektive të problemeve me të cilat ballafaqohen studentët e talentuar në Kosovë, duke ofruar njohuri praktike dhe ekspertizë përmes trajnimeve dhe programeve të praktikës. Programi ka për qëllim zvogëlimin e nivelit të papunësisë në Kosovë duke ofru
Lexo më shume

KEDS pajiset me vetura të reja
29-01-2014
Një kontingjent prej 150 veturash ka mbërritur nga Turqia, të cilat KEDS i ka porositur për nevojat e punëtorëve në terren. Prej tyre 50 janë të tipit RENAULT CLIO, kurse 100 të tjera janë të tipit RENAULT KANGOO.
Lexo më shume

KEDS bleu mbi 1000 çanta nga gratë e komunitetit RAE
23-01-2014
Krahas furnizimit me energji elektrike, KEDS nuk ka lënë anash as aktivitet shtesë që kanë të bëjnë me përgjegjësitë shoqërore. Me blerjen e mbi 1000 çantave, që janë prodhime të grave të komunitetit rom, ashkalinj dhe egjiptian, KEDS ka ndihmuar këta njerëz, të cilët nuk kanë kurrfarë të ardhura
Lexo më shume

Punëtorët e KEDS i përgjigjen thirrjes për dhurimin e gjakut
16-01-2014
Departamenti për Komunikime i KEDS dhe Qendra Kombëtare për Transfuzion të Gjakut kanë organizuar një aksion për dhurimin vullnetar të gjakut nga punëtorët e kësaj kompanie të re që operon në Kosovë prej më pak se një vit. Ky veprim është zhvilluar në Zyrën Qendrore të KEDS (objekti i Elektrokosovës
Lexo më shume

KEDS shpërndan dhurata në Krushë për festat e fundvitit
19-12-2013
Të enjten, më 19 dhjetor 2013, KEDS ka shpërndarë rreth 580 dhurata për nxënës të ciklit të ulët dhe parashkollorë në dy shkolla fillore në Krushë të Vogël dhe Krushë të Madhe, ndër fshatrat e prekura më së shumti në luftën e fundit në Kosovë. Është viti i parë i funksionimit të KEDS dhe këto janë
Lexo më shume

KEDS shtron iftar për qytetarë
28-07-2013
Për nder të muajit të bekuar të Ramazanit, stafi i KEDS shtron iftar për qytetarët, në shenjë respekti për besimtarët islamë, të cilët po agjërojnë këtë muaj të shenjtë. Ky është një akt i bamirësisë dhe tolerancës fetare, kur dihet së në këtë muaj të madhërishëm e gjithë bota shpirtërore besimt
Lexo më shume

KEDS mori pjesë në aksionin për pastrimin e Kosovës
24-05-2013
24 Maj 2013 - Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Enenrgji Elektrike (KEDS) ka marrë pjesë të premten në aksionin për pastrimin e vendit. KEDS me këtë ka dëshmuar se pos marrjes së përgjegjësisë për furnizim me energji elektrike do të jetë fuqishëm përkrahëse dhe pjesë aktive edhe në ak
Lexo më shume

Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë