• Misioni
  • Vizioni
Misioni

T’ u ofrojė konsumatorėve zgjedhjet pėr shėrbimet mė tė mira dhe mė tė favorshme pėr energjinė

Visioni

Tė jemi lider pėr shėrbimet ndaj konsumatorėve

Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
` `