Lajme dhe ngjarje
KESCO lanson aplikacionin eKesco
22-02-2019
Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) ka lansuar këtë javë aplikacionin “eKesco”, i cili u mundëson konsumatorëve të paguajnë faturat e energjisë elektrike online, si dhe të jenë të informuar për çdo zhvillim që lidhet me furniz...
Lexo më shume
Njoftim
15-02-2019
KESCO ju njofton ...
Lexo më shume
Njoftim
27-11-2018
KESCO ju njofton se ...
Lexo më shume
Njoftim
17-08-2018
KESCO ju njofton...
Lexo më shume
Njoftim
07-07-2018
KESCO ju njofton se për shkak...
Lexo më shume
Njoftim
08-05-2018
KESCO ju njofton...
Lexo më shume
KESCO ju njofton
26-04-2018
KESCO ju njofton se për shkak të festës zyrtare të 1 Majit, ...
Lexo më shume
Njoftim
06-04-2018
KESCO ju njofton se...
Lexo më shume
Njoftim
30-03-2018
KESCO ju njofton ...
Lexo më shume
KESCO detyrohet të fillojë me reduktime si pasojë e rënies së papritur të Bllokut B2
23-03-2018
Nga mbrëmë, për shkak të nevojës së balancimit si dhe ruajtjes së sigurisë së Sistemit, si pasojë e mungesës së energjisë elektrike nga rënia e papritur e Bllokut B2 të Termocentralit Kosova B ...
Lexo më shume
Bie blloku B2- pjesa më e madhe e vendit mbetet pa rrymë
02-03-2018
KESCO është njoftuar nga KEK-u se në në orët e hershme të mengjesit ka rënë nga sistemi në mënyrë të paplanifikuar njësia B2 e Termocentralit Kosova B. ...
Lexo më shume
Njoftim
16-02-2018
Më datë 17 shkurt 2018 të gjitha arkat e KESCO do të jenë të mbyllura. ...
Lexo më shume
KESCO i përkushtuar për t’i shërbyer komunitetit të biznesit
27-11-2017
Komuniteti I biznesit luan një rol të rëndësishëm në mirëqenien ekonomike të një vendi. KESCO duke qenë edhe vet pjesë e këtij komuniteti përpiqet të luajë rolin e vet sa më mirë në zhvillimin e këtij sektori....
Lexo më shume
Bie blloku B1, KESCO rrit sasinë e importit
09-02-2017
KESCO është njoftuar nga KEK-u në ora 13:51 se ka rënë nga sistemi në mënyrë të paplanifikuar njësia B1 e Termocentralit Kosova B, i cili gjatë ditëve të fundit edhe ashtu kishte punuar me kapacitet të reduktuar. ...
Lexo më shume
Bie dukshëm prodhimi vendor, KESCO angazhohet ta kompensojë mungesën nga importi
03-02-2017
KEDS/KESCO njofton të gjithë konsumatorët se po ballafaqohet me një rënie të furnizimit nga prodhuesi vendor, gjë që e ka rënduar situatën energjetike në vend. ...
Lexo më shume
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
` `