• ZYRAT QËNDRORE
  • ARKAT
  • QENDRA E THIRRJEVE

Distrikti i Prishtinës
Kompania kosovare per distribuim dhe furnizim me energji elektrike sh.a. (KESCO j.s.c)
Bulevardi Bill Klinton nr. 5
Prishtina 10000, Republika e Kosovës -
ndistriktet
Prishtinë: Rr. Fehmi Agani -
Besianë
: Rr. Skenderbeu -
Kastriot: Rr. Adem Jashari -
Fushë Kosovë: Rr. Lidhja e Pejës -
Drenas: Rr. Feronikli -
Graqanicë:
Graqanicë -
Komoran: Komoran -

Distrikti i Pejës
Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 Pejë -
Nëndistriktet

Istog: Rr. Skenderbeu -
Klinë: Rr. Abedin Rexha -
Deqan: Sheshi Luan Haradinaj -


Distrikti i Prizrenit
Rr. Sylejman Rrotla Nr. 67 Prizren
Nëndistriktet

Therandë: Rruga Brigada 123 p.n. -
Dragash: Rr. Adem Jashari p.n.
-


Distrikti i Ferizajt
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n -
Nëndistriktet

Kaqanik: Agim Bajrami p.n. afėr bustit tė Idriz Seferit -
Shtime: Rr. e Tiranës -
Lypian: Rr. e Tiranës -
Shtërpc: Shtërpc – Maxhistrale -


Distrikti i Mitrovicës

Sheshi Afrim Zhitia p.n -
Objekti Teknikë Rr.Sami Raqa p.n
Nëndistriktet

Vushtrri: Rr. Sheshi i Lirisė nr. 16 -
Skenderaj: Rr.Deshmoret e Kombit p.n.
-


Distrikti i Gjakovës

Rr. Mbretëresha Teutë -
Nëndistriktet

Rahovec: Rr. Avdullah Bugari -
Malishevë: Rr. Rilindja Kombëtare -


Distrikti i Gjilanit

Rr. Dëshmorët e Kombit, Gjilan

Nëndistriktet

Kamenicë: Qendra tregtare -
Viti: rr. Adem Jashari p.n.
-

Prishtinë

Prishtinë Qendër Bulevardi Bill Klinton nr. 7 -

Te Komuna: Rr.''Kosova''
B. Bahtiri: Rr.''Llapit'' Nr.59 -
Taslixhe: Rr. Nazim Gafuri -
Besianë: Rr. Zahir Pajaziti -
Kastriot: Rr. Adem Jashari -
Fushë Kosovë: Rr. Nena Terezë kompleksi Apollonia B-19
Drenas: Drenasi -
Graçanicë:
Graçanicë -

Pejë

Peja Qendër Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 -

Fidanishtë: Rr. Adem Jashari Nr. 222-
Gorazhdec:
Gorazhdec -
Istog
: Rr. Ibrahim Rugova Nr. 84 -
Klinë: Rr. Abedin Rexha p.n. -
Deçan: Sheshi Mentor Tolaj p.n. -

 

Prizren

Prizreni Qendër Rr. Sylejman Rrotla Nr. 67

Prizren I: Rr.''Leke Matrenga' -
Prizren: Reqan -
Therandë: Rruga Brigada 123 pn. -
Dragash:Te Trafo-

Ferizaj

Ferizaj Qendër Rr. Dëshmorët e Kombit p.n

Kaqanik: Rr.''Qamil Iljazi''p.n.-
Shtime:''12 Qeshori'' nr.2
Lypian: 'Hajradin Bajrami pn -
Shtërpcë: ''Rruga kryesore te Trafoja'' -

Mitrovicë

Mitrovicë Qendër : Rr. Besim Nuka nr.6 -
Mitrovicë I : Rr.Mbretresha Teutë p.n -
Vushtrri: Rr. Sheshi i Lirisė nr. 16 -
Skenderaj: Rr. Dëshmorët e Kombit p.n. -

Gjakovë

Gjakovë Qendër Rr. Mbretëresha Teutë p.n. -

Rahovec: Rr. Avdullah Bugari Nr. 489-
Malishevë: Rr. Rilindja Kombëtare Nr. 605 -

Gjilan

Gjilan Qendër 'Rr.Abdulla Tahiri
Lagja Arbëri - Rr. Lidhja e Prizrenit (Lagja Arbëri) -
Kamenicë: 'Rr.Skëndërbeu, (Qendra Tregtare) -
Roganë: Roganë -
Viti: 'Rr. 28 Nėntori (pėrballė Komunės)
Pozharan: Prozharan -

 

Qendra e Thirrjeve punon pa ndërprerë 24 orë në ditë. Numri kontaktues është 0800 791 00.  Në këtë Qendër mund të kërkoni informacione edhe nëpërmjet postës elektronike në adresën contactcenter@kesco-energy.com.

Përmes thirrjeve në këtë Qendër mund të informoheni për:

  • - Borxhin tuaj
  • - Faturën mujore
  • - Këstin mujor
  • - Orarin e reduktimeve
  • - Procedurën e shërbimeve.

Po ashtu mund të paraqitni:

  • - Denoncim
  • - Prishje dhe
  • - Ndonjë informatë tjetër.
Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë