Video/Fushatat
   
Ceremonia dhe Konferenca me media e hapjes sė Edicionit tė Dytė tė KEDS Academy
   
Ceremonia Stevie Awards
  Diplomimi i Gjeneratës së parë në KEDS ACADEMY
Pajisja për leximin e njehsorëve
  Fushata per Kursimin e Energjise Elektrike
    Pajisja për leximin e njehsorëve në Ferizaj
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë