Lajme & Ngjarje
Njoftim 30-04-2020

KESCO ju njofton se me rastin e festës Ndërkombëtare të Punës, 1 Majit, më 01.05.2019 nuk do të punohet  dhe të gjitha arkat e KESCO-s  do të jenë të mbyllura.


 
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë