Lajme & Ngjarje

KESCO digjitalizon komunikimin me secilin konsumator

07-05-2020

Në kuadër të implementimit të vizionit të KESCO-s, është lansuar sistemi IVR i komunikimit (Përgjigje interakative përmes zërit. ...

Lexo më shume

Njoftim

30-04-2020

KESCO ju njofton...

Lexo më shume

Njoftim

30-04-2020

KESCO ju njofton ...

Lexo më shume

Njoftim

10-04-2020

KESCO ju njofton ...

Lexo më shume

Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë