Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë

Shpjegimi i Faturës

A1 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e lartė,
A2 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e ulėt,
A1B1 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e lartė, blloku i parė deri 200 kWh,
A2B1 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e ultė, blloku i parė deri 200 kWh,
Shuma maksimale A1B1+ A2B1=200kWh.

A1B2
– Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e lartė, blloku i dytė  prej 200 deri 600 kWh,
A2B2 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e ultė, blloku i dytė prej 200 deri 600 kWh,
Shuma maksimale A1B2+ A2B2=400kWh

A1B3 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e lartė, blloku i tretė mbi 600 kWh,
A2B3 – Energjia elektrike aktive e shpenzuar me tarifėn e ultė, blloku i tretė mbi 600 kWh,

Nė kėtė bllok faturohet e gjithe energjia e cila nuk ėshtė faturuar nė bllokun 1 dhe 2 apo njė spejgim tjetėr
Nė kėtė bllok faturohet mbetja e kilovatorėve tė pafaturuar nė bllokun 1 dhe 2

M – Energji e matur respektivisht e lexuar nė njehsor,
E- Energji e vlerėsuar (paushall),
Spejgim: Nuk ėshtė paushall...kjo energji ėshtė faturuar duke e llogaritur sipas muajve tė kaluar.

Tarifa Fikse = 25 Euro/vjetore ose 25/12 = 2.08 Euro/mujore.

Neto = A1B1+A2B1+A1B2+A2B2 +A1B3+A2B3
TVSH – tatimi mbi vlerėn e shtuar = vlera Neto x 16 %.
Totali i Faturės = Neto + TVSH

×

Mėnyrat e pagesės pėr konsumatorė

×