• ZYRAT QËNDRORE
  • ARKAT
  • QENDRA E THIRRJEVE

Distrikti i Prishtinës
Kompania kosovare per distribuim dhe furnizim me energji elektrike sh.a. (KESCO j.s.c)
Bulevardi Bill Klinton nr. 5
Prishtina 10000, Republika e Kosovës -
ndistriktet
Prishtinë: Rr. Fehmi Agani -
Besianë
: Rr. Skenderbeu -
Kastriot: Rr. Adem Jashari -
Fushë Kosovë: Rr. Lidhja e Pejës -
Drenas: Rr. Feronikli -
Graqanicë:
Graqanicë -
Prilluzhe: Prilluzhe -
Komoran: Komoran -

Distrikti i Pejës
Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 Pejë -
Nëndistriktet

Istog: Rr. Skenderbeu -
Klinë: Rr. Abedin Rexha -
Deqan: Sheshi Luan Haradinaj -


Distrikti i Prizrenit
Rr. Sylejman Rrotla Nr. 67 Prizren
Nëndistriktet

Therandë: Rruga Brigada 123 p.n. -
Dragash: Rr. Adem Jashari p.n.
-


Distrikti i Ferizajt
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n -
Nëndistriktet

Kaqanik: Emin Duraku -
Shtime: Rr. e Tiranës -
Lypian: Rr. e Tiranës -
Shtërpc: Shtërpc – Maxhistrale -


Distrikti i Mitrovicës

Sheshi Afrim Zhitia p.n -
Objekti Teknikë Rr.Sami Raqa p.n
Nëndistriktet

Vushtrri: Hamit Hyseni (Te tregu) p.n. -
Skenderaj: Rr.Deshmoret e Kombit p.n.
-


Distrikti i Gjakovës

Rr. Mbretëresha Teutë -
Nëndistriktet

Rahovec: Rr. Avdullah Bugari -
Malishevë: Rr. Rilindja Kombëtare -


Distrikti i Gjilanit

Rr. Dëshmorët e Kombit, Gjilan

Nëndistriktet

Kamenicë: Qendra tregtare -
Viti: Rr. 28 Nëntori Viti
-

Prishtinë
Bulevardi Bill Klinton nr. 7 -

Toskana: Bulevardi Nëna Terezë -
Te Procredit Bank: Rr. UCK -
Te Xhamia e Llapit: Rr. E Llapit -

Te Nazim Gafurri: Rr. Nazim Gafuri -
Besianë: Rr. Zahir Pajaziti -
Kastriot: Rr. Adem Jashari -

Fushë Kosovë: Rr. Nena Terezë kompleksi Apollonia B-19 përballë mobilerisë ,,MOB IN’’ -

Drenas: Drenasi -
Graqanicë:
Graqanicë -
Prilluzhe: Prilluzhe -
Komoran: Komoran -

Pejë
Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 Pejë

Arka I: Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 -
Arka II:
Rr. Adem Jashari -
Arka III:
Gorazhdevc -
Istog
: Rr. Skenderbeu -
Klinë: Rr. Abedin Rexha -
Deqan: Sheshi Luan Haradinaj -

 

Prizren
Rr. Sylejman Rrotla Nr. 67 Prizren

Prizren: Rr. Halil Berisha p.n. (Te gjimnazi) -
Prizren: Reqan -
Therandë: Rruga Brigada 123 pn. -
Therandë: Mushtisht -
Dragash: Rr. Adem Jashari p.n. -
Dragash: Brodosane. -

Ferizaj
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n

Kaqanik: Emin Duraku -
Shtime: Rr. e Tiranës -
Lypian: Fehmi Agani pn -
Shtërpc: Shtërpc – Maxhistrale -

Mitrovicë
Arka I: Rr. Besim Nuka nr.6 -
Arka II: Rr.Mbretresha Teutë p.n -


Vushtrri: Ismail Qemajli, p.n.-
Skenderaj: Rr. Dëshmorët e Kombit p.n. -

Gjakovë
Rr. Mbretëresha Teutë -


Rahovec: Rr. Avdullah Bugari -
Malishevë: Rr. Rilindja Kombëtare -

Gjilan
Arka I: Rr. Dëshmorët e Kombit, Gjilan -
Arka II: Rr. Arbëri, Gjilan -
Gjilan:Partesh-
Kamenicë: Qendra tregtare -
Kamenicë: Ranillug -
Kamenicë: Rogaçicë -
Viti: Rr 28 Nëntori -
Viti: Pozharan. -

 

Qendra e Thirrjeve punon pa ndërprerë 24 orë në ditë. Numrat kontaktues janë 038 501 701 1000 dhe 038 791 000.  Në këtë Qendër mund të kërkoni informacione edhe nëpërmjet postës elektronike në adresën contactcenter@kesco-energy.com, apo përmes web-faqes www.kesco-energy.com te fusha IDEJA JUAJ.

Përmes thirrjeve në këtë Qendër mund të informoheni për:

  • - Borxhin tuaj
  • - Faturën mujore
  • - Këstin mujor
  • - Orarin e reduktimeve
  • - Procedurën e shërbimeve.

Po ashtu mund të paraqitni:

  • - Denoncim
  • - Prishje dhe
  • - Ndonjë informatë tjetër.
Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 038 501 701 1000
038 791 000