Lajme & Ngjarje
Njoftim 06-04-2018

KESCO ju njofton se për shkak të festës zyrtare të Pashkëve Ortodokse më 09 prill 2018 nuk  do të punohet në këto arka:

Prishtinë- Taslixhe, rr. Bajram Bahtiri, Graqanica,Te Komuna dhe Prilluzha;
Gjilan: Rogana, Pozharan, Lagjja Arbëria, Ranillugu dhe Parteshi;
Pejë: Gorazhdeci;
Ferizaj: Shtërpca.


Ndërsa, orari i punës së arkave në të cilat do të punohet është prej orës 08.30 deri në orën 16.30. 
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00