Lajme & Ngjarje

Bie blloku B2- pjesa më e madhe e vendit mbetet pa rrymë

02-03-2018

KESCO është njoftuar nga KEK-u se në në orët e hershme të mengjesit ka rënë nga sistemi në mënyrë të paplanifikuar njësia B2 e Termocentralit Kosova B. ...

Lexo më shume

Njoftim

16-02-2018

Më datë 17 shkurt 2018 të gjitha arkat e KESCO do të jenë të mbyllura. ...

Lexo më shume

KESCO i përkushtuar për t’i shërbyer komunitetit të biznesit

27-11-2017

Komuniteti I biznesit luan një rol të rëndësishëm në mirëqenien ekonomike të një vendi. KESCO duke qenë edhe vet pjesë e këtij komuniteti përpiqet të luajë rolin e vet sa më mirë në zhvillimin e këtij sektori....

Lexo më shume

Bie blloku B1, KESCO rrit sasinë e importit

09-02-2017

KESCO është njoftuar nga KEK-u në ora 13:51 se ka rënë nga sistemi në mënyrë të paplanifikuar njësia B1 e Termocentralit Kosova B, i cili gjatë ditëve të fundit edhe ashtu kishte punuar me kapacitet të reduktuar. ...

Lexo më shume

Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Informata lidhur Vende të lira të punës

Keds Call Center
Shërbime online
Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00